€ 59,95

The team of Labru- X  is taking care  of the

definitiv invoice inclusiv the deliverycosts.

The order will be directly sent out of the warehouse

This discount is not to use for packages

X-Grow Vegan Body & Muscle Growth Formula

NL

Een krachtige unieke all in 1 formule met maar liefst 16 verschillende aminozuren voor het opbouwen en herstellen van de spieren, in een heerlijke vanille smaak en een dosis vol natuurlijke vitamines en mineralen.

Deze ultieme power energie shake is perfect voor de sporters die bezig zijn met opbouwen van de spieren en willen groeien in massa, maar ook perfect voor mensen die herstellende zijn van een operatie, ziekte of om in gewicht aan te komen.

Met de X-Grow Body & Muscle Growth formula kom je niet aan in vetten, maar in massa door de mooie natuurlijke MCT-olie van kokos. 

Ook dit nieuwe product is weer uniek in formule, geheel natuurlijk en vegan! 

EN

A powerful unique all-in-1 formula with no less than 16 different amino acids for building and repairing muscles, in a delicious vanilla flavor and a dose of natural vitamins and minerals.

This ultimate power energy shake is perfect for athletes who are busy building muscles and want to grow in mass, but also perfect for people who are recovering from surgery, illness or to gain weight.

With the X-Grow Body & Muscle Growth formula you do not gain weight in fat, but in bulk due to the beautiful natural MCT oil of coconut.

This new product is also unique in its formula, completely natural and vegan